Herroepingsformulier

Herroepingsrecht/bedenktijd
Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder. Indien je bestelling meerdere producten bevat en je besluit enkele producten te houden, blijven de oorspronkelijke verzendkosten voor rekening van de klant.

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Comfortabel Ziek geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact opnemen via info@comfortabelziek.nl. Ik zal vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzondering verzegelde producten
Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is je bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden. Het gaat hierbij om verzegeling van de volgende producten:

  • Hygiënische producten
  • Producten met een gezondheidsrisico
  • Audio- en video-opnamen
  • Computerprogrammatuur

Mocht je gebruik maken van je herroepingsrecht, dan gelden bovenstaande voorwaarden.

Herroepingsformulier
Hieronder vind je het herroepingsformulier van Comfortabel Ziek. Print het formulier uit, vul alle benodigde gegevens in en voeg het ingevulde formulier toe aan jouw retourzending. 

Het is niet verplicht dit herroepingsformulier te gebruiken; je mag je retour ook per e-mail aanmelden. Schrijf dan jouw voor- en achternaam, ordernummer en verzenddatum op een briefje die je toevoegt aan jouw retourzending, zodat ik weet van wie de retourzending komt. Vergeet dan niet om de volgende informatie in de e-mail te zetten:

  • Jouw voor- en achternaam
  • Het bestelnummer
  • De besteldatum
  • Het product dat je wil retourneren
  • Het IBAN-rekeningnummer waarop je het retourbedrag wil ontvangen

Klik hier om het herroepingsformulier te openen

Retouradres
Comfortabel Ziek Retour
Hoofdweg West 66a
9944 EB Nieuwolda