Verzend- en retourbeleid

Hier vind je het verzend- en retourbeleid in het kort. Staat het antwoord op jouw vraag er niet bij? Kijk dan even tussen de algemene voorwaarden of stuur mij een berichtje.

Let op: Ik verzend voorlopig alleen binnen Nederland. 

Levertijd en verzendkosten
Ik doe mijn best de bestelling binnen uiterlijk drie werkdagen te versturen. Over het algemeen geldt dat een bestelling de eerstvolgende werkdag al op de post wordt gedaan, maar mijn gezondheid laat dat niet altijd toe. Vandaar de iets ruimere marge. Mocht ik om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan breng ik jou hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€5,95 per pakket
Gratis voor bestellingen vanaf €75,00

Alle pakketten worden met Track & Trace verstuurd. Je ontvangt een e-mail van mijn leveringspartner MyParcel met daarin je Track & Trace-informatie. Let op: dit e-mailbericht kan in jouw spambox terechtkomen.

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL of DHL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag plaatsvinden. Helaas kan ik het moment van aflevering niet garanderen.

Retourneren
Ben je niet 100% tevreden over je bestelling? Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Op deze pagina vind je alle informatie omtrent het retourneren van één of meerdere producten. Lees deze goed door!

Let op: de verzendkosten van het retourpakket komen voor jouw eigen rekening.

Is (een deel) van je bestelling beschadigd? Dat vind ik erg vervelend. Neem dan even contact met mij op en stuur een foto mee van het beschadigde product. In de meeste gevallen zal ik dan kosteloos een vervangend product naar jou opsturen.

Retouradres
Comfortabel Ziek Retour
Hoofdweg West 66a
9944 EB Nieuwolda